Vad är en Klangmeditation?

En klangmeditation är en djup avspänning / meditation med hjälp av ljud och vibrationer. Även om du inte är van att meditera så hjälper ljuden dig NFL Chiefs jerseys att skingra tankarna och du kommer snabbt in i djup, vilsam avspänning med hjälp av ljudens läkande vibrationer.

Med mina 7 klangskålar av kvartskristall, ett par instrument från olika delar av världen och min röst tar jag dig med på en djup och avkopplande upplevelse. Skålarna ger en mängd övertoner och samverkar med varandra. Allt du behöver göra är att komma,  lägga dig tillrätta på golvet, sluta ögonen och ta emot ljuden. Klanger har en fantastisk kraft.

Ljuds läkande vibrationer har använts inom många traditioner här på jorden för att stärka kroppen och hjälpa den spänna av. Men också för att samla uppmärksamheten  och skapa ett tillstånd av fördjupning och koncentration.

Vi lever i en värld av mycket intryck.  under en Klangmeditation kliver vi in i ett stilla rum och koncentrerar oss helt på ljuden i rummet och vilan i vår egen kropp. Vi börjar med en kort guidad avspänning, sen spelar jag under en timme och efteråt finns det – för de som vill – en stund för frågor.

”Jag blev förvånad över hur djupt avspänd min kropp blev när skålarnas ljud fångade mig helt. Jag som ofta sover ryckigt sov mycket djupt de följande nätterna.”  Peter

”Att delta på en av Ulrikas klangresor är ett perfekt sätt att släppa arbetsveckan och gå ner i varv inför cheap nfl jerseys helgen.”   Anna